Алисон: Повече няма да допускам такива глупави грешкиВратарят на Ливърпул

...
Алисон: Повече няма да допускам такива глупави грешкиВратарят на Ливърпул
Коментари Харесай

Алисон: Повече няма да допускам такива глупави грешки

Алисон: Повече няма да позволявам такива глупави неточности
Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер даде обещание повече да не позволява обикновени неточности като тази в събота в дуела против Лестър Сити. През второто полувреме Алисон потегли да финтира неприятелски нападател, топката му бе отнета и изпратена в опразнената врата.

"Очевидно е, че повече няма да повторя такава глупава неточност. Трябва да се учим от тях, само че това е част от играта. Може би имаше фаул против мен, само че по този начин се получи. Главното е да си направиш изводите", разяснява Алисон.

След края на мача мениджърът на отбора му Юрген Клоп сподели, че е очаквал сходно нещо да се случи. "Трябва всички да се учим от такива неточности, освен Алисон. Очаквах това да се случи, само че не и толкоз рано. Можехме да изнесем два пъти топката преди този момент, само че я връщахме към Алисон. Разбира се, той можеше да я избие. Алисон самичък схваща, че е сбъркал, естествено. Казах му, че по този начин се е получило по-добре с грешката му, защото победихме. Вече знаем по какъв начин да не постъпваме в идващите ни мачове. Алисон резервира самообладание след този епизод, макар че ентусиастите се пробваха да го нервират. Минахме през това, всичко е наред", разгласи Клоп. Немецът сложи международен връх за най-скъп вратар през лятото с покупката на Алисон от Рома да 67 млн. По-късно този връх бе усъвършенстван с прехвърлянето на Кепа Арисабалага от Атлетико Билбао в Челси за 80 млн. евро. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР