Алисон Бекер ще бъде аут от терените в „следващите няколко

...
Алисон Бекер ще бъде аут от терените в „следващите няколко
Коментари Харесай

Клоп сподели колко ще липсва Алисон на Ливърпул

Алисон Бекер ще бъде навън от терените в „ идващите няколко седмици”, лекувайки контузия в своя прасец. Бразилският пазач на Ливърпул получи травма по-късно повече от 30 минути игра в първия мач на вицешампиона на Англия против Норич Сити, извоюван с 4:1.

Германският ментор на Ливърпул чака националът на „ селесао” да бъде навън в идващите няколко седмици, отказвайки да назове какъв брой тъкмо

„ Не е крепко, защото контузията е в прасеца и ще отнеме време, до момента в който се възвърне изцяло. Не желая да давам в този момент точни прогнози по кое време ще се завърне назад, само че няма да бъде подготвен за идната сряда против Челси – сигурно. Трябва да забележим, само че ще отнеме време, може би няколко седмици”, разяснява Клоп.

„ Вече видях някъде „ шест седмици” и нещо сходно. Хубавото е, че Али не се е контузвал доста през своята кариера и желая да видя за какъв брой време ще му реагира тялото положително. Няма да е в игра в идващите няколко седмици”, разяснява Юрген Клоп пред уеб страницата на клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР