Алисия затрупа с дарове доскорошната си врагиня и баджаначка Николета.

...
Алисия затрупа с дарове доскорошната си врагиня и баджаначка Николета.
Коментари Харесай

ДОЖИВЯХМЕ! Алисия и Николета заровиха томахавките

Алисия затрупа с блага досегашната си врагиня и баджаначка Николета .

Изпълнителката подари на НиЛо цяла торба от новата с фешън линия облекла и бански, с които Лозанова да се натруфи през горещото лято.

3а изненадващия подарък се похвали самата Николета в обществените мрежи, като снима стилната чанта, цялостна с дрешките на Алисия , и благодари сьрдечно за сърпрайза.

В момента Николета е в България, откакто се наслаждения на дълга отмора в Гърция, съчетана с работни задължения и снимане на няколко фотосесии.

За разлика от нея Алисия е в южната ни съседка от близо месец дружно със сина си Валери Божинов-джуниър и гаджето си Мони Филипов.

Самата Алисия от дълги години има афинитет към модата, като още от тийнейджърските си години, преди да стъпи на сцената, тя сама шие дрешките си.

Завистници разясняват, че певицата още веднъж копира Николета, която първа навлезе в стилния отрасъл и сътвори сбирка бански, на които след това спря да бъде лице и се отдръпна от компанията.

Но двете досегашни врагини през днешния ден са допълнително от положителни връзки и са безапелационни, че не разделят нищо, а другарството сред тях не е изключено.

„ Трудно се носят две дини едновременно, само че в случай че го правиш от години – успяваш “, разяснява Ася , както е родното име на изпълнителката на „ Мачкай “. Тя споделя, че е ангажирана от заран до вечер в склада за произвеждане и работи нонстоп, само че и обръща задоволително внимание на сина си Валери.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР