Алисия за пореден път бе предадена. Този път не от

...
Алисия за пореден път бе предадена. Този път не от
Коментари Харесай

Биляна Дол предаде Алисия заради Николета

Алисия за следващ път бе предадена. Този път не от мъж, както постоянно й се случва, а от жена. Половинката на някогашния й Валери Божинов - Биляна Дол, към този момент не й е приятелка. Вместо това тя мина в тима на огромната й врагиня - Николета Лозанова, заяви "България през днешния ден ". Каква е повода никой не знае, само че знойната сръбкиня се отхвърли от другарството си с Алисия. Вместо това от известно време тя е първа приятелка с някогашната брачна половинка на възлюбения си. Всичко стартира от престоя на Божинов и Биляна в София към празниците. Тогава сръбкинята бе "ухажвана " грубо от Николета, която даже я заведе при обичания си коафьор. "Благодаря ти за хубавия уикенд! ", написа Дол под тяхна обща фотография.



Оттам насетне двете станаха първи приятелки. Николета и Биляна не стопират да си "лайкват " фотосите в обществените медии и да си пращат благи мнения, съпроводени от сърчица. И... Биляна не помни за Алисия, с която правеше същото допреди това. Нещо повече, фолкпевицата не спираше да хвали наследничката си в леглото на Валери. "Често се чуваме с Биляна Дол - не спираше да се хвали Алисия. - Тя ми изпраща фотоси, когато Валерко е при тях. Никога не е имало преграда сред нас. Говорим си на сръбски и британски, а тя към този момент знае и няколко думички на български. Отнася се с почитание към мен. "
Но в този момент за следващ път чалгаджийката беше подценена поради Николета. След като преди този момент от нея в леглото на плеймейтката избягаха Валери Божинов и Николай Михайлов.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР