Алисия за първи път проговори за връзката си със Симеон

...
Алисия за първи път проговори за връзката си със Симеон
Коментари Харесай

Алисия проговори за гаджето

Алисия за първи път проговори за връзката си със Симеон Филипов, с който се срещнала преди повече от година, разбра единствено Hotnews.bg. Причината за срещата станала лека злополука на хлъзгав път във време с доста сняг. Певицата ожулила колата и спряла да огледа вредите, само че до момента в който автомобилът бил спрян, той бил ударен от трета кола. Пострадали и трите коли-на певицата, на Симеон и на третия участник в ПТП-то.

След злополуката почнали да се засичат на разнообразни места, а заварката станала на катамаран, изясни тя, само че без да посочва името на Филипов. Лодката от този момент е обичаната отмора на изпълнителката, само че тя доста обича и белите спортове. 36-годишна Алисия се качила на ските предходната година и към този момент е разпален обожател на този спорт „ Като се качиш в планината, забравяш всичко, малко ме е боязън, само че адреналинът е невероятен”, изясни тя.

Алисия е станала и същински астролог и върви на уроци при звездобройката Мария, която дава препоръки на известни персони и има лична графа в предаването „ На кафе”. Тя съветвала с нея присъединяване си в „ Маскираният певец” и след неин съвет решила да взе участие. Имала доста подозрения и в първия миг не харесала облика на Принцесата, въпреки че харесала костюма от пръв взор. В началото оприличила маската на лицето на Алиса от „ Алиса в страната на чудесата”, само че през днешния ден съжалява, че музикалното шоу е завършило.

фотография:инстаграм алисия
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР