Алисия за първи път проговори за връзката си със Симеон

Алисия за първи път проговори за връзката си със Симеон ...

Алисия проговори за гаджето.


Алисия за първи път проговори за връзката си със Симеон Филипов, с когото се запознала преди повече от година, разбра само Hotnews.bg. Причината за срещата станала лека катастрофа на хлъзгав път във време с много сняг. Певицата ожулила колата и спряла да огледа щетите, но докато автомобилът бил спрян, той бил ударен от трета кола. Пострадали и трите коли-на певицата, на Симеон и на третия участник в ПТП-то.

След катастрофата започнали да се засичат на различни места, а заварката станала на катамаран, обясни тя, но без да назовава името на Филипов. Лодката оттогава е любимата почивка на изпълнителката, но тя много обича и белите спортове. 36-годишна Алисия се качила на ските миналата година и вече е запален почитател на този спорт „Като се качиш в планината, забравяш всичко, малко ме е страх, но адреналинът е невероятен”, обясни тя.

Алисия е станала и истински астролог и ходи на уроци при звездобройката Мария, която дава съвети на известни личности и има собствена рубрика в предаването „На кафе”. Тя консултирала с нея участието си в „Маскираният певец” и след неин съвет решила да участва. Имала много съмнения и в първия момент не харесала образа на Принцесата, макар че харесала костюма от пръв поглед. В началото оприличила маската на лицето на Алиса от „Алиса в страната на чудесата”, но днес съжалява, че музикалното шоу е приключило.

снимка:инстаграм алисия

Източник: hotnews.bg