Алисия Силвърстоун не е от популярните личности, които попадат често

...
Алисия Силвърстоун не е от популярните личности, които попадат често
Коментари Харесай

Защо Алисия Силвърстоун все още спи със сина си

Алисия Силвърстоун не е от известните персони, които попадат постоянно в полезрението на медиите. Не поради друго, а просто тъй като актрисата не споделя кой знае какъв брой за персоналния си живот.
 Ирина Шейк, Vivienne Westwood и какво е общото с героинята на Алисия Силвърстоун от „ Баровки “ (Clueless)
Ирина Шейк се облече като героиня от паметен филм

И събра овациите по улиците на Манхатън

Е, през 2018 година Силвърстоун малко изненада почитателите си като подаде молба за бракоразвод след 20-годишна връзка с Кристофър Джареки. След това станаха ясни други също много странни обстоятелства.

Като да вземем за пример, че до 2024 година актрисата ще би трябвало да заплаща прехрана на някогашния си в размер на 12 000 $ на месец. При изискване че за този интервал той не заживее повече от пет месеца с друга жена. А двамата имат и един наследник - Беър (11 г.).

От изявление на Алисия Силвърстоун за подкаста The Ellen Fisher разбираме други забавни детайлности към 45-годишната актриса. В диалога тя приказва за метода си на живот и за какво е решила да изключи всички скотски артикули от менюто си.

Но става дума и за сина ѝ. Така разбираме, че Силвърстоун към момента спи в едно легло с 11-годишния си наследник. И в случай че на някои хора това може да им се стори необичайно, то тя не счита, че има нищо неправилно. Дори в противен случай, съгласно нея това е напълно естествено.

Алисия Силвърстоун споделя, че в случай че сме в дивата природата и оставим детето си да спи единствено и незащитено, то няма да последва нищо хубаво - по всяка възможност ще бъде изядено от някой див звяр.

Актрисата разкрива също по този начин, че е желала да има още деца, само че тъкмо в този миг връзката ѝ с Джареки е почнала да се разпада и не е било подобаващия миг. Затова пък е решила да изстиска всеки вероятен миг от детството на сина си Беър, с цел да бъде пълноценна майка, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР