Алисия разказа в откровено интервю пред ПИК как се отзова

...
Алисия разказа в откровено интервю пред ПИК как се отзова
Коментари Харесай

Алисия проговори за срещата си с вируса

Алисия описа в искрено изявление пред ПИК по какъв начин се отзова в епицентъра на ковид –Испания при започване на предишния месец. Певицата завела сина си на мача Барселона-Реал, само че била готова с маски и дезинфектанти. „ Изобщо не чаках, че ситуацията ще стане толкоз съществено и ще се стигне до сходни ограничения. Само няколко дни, откакто се прибрахме, Испания пламна и всички виждаме какво се случва там към този миг. В Мадрид бяхме, с цел да гледаме дербито Барселона - Реал и в този момент настръхвам като се сетя за публикацията, която четох предходната седмица.

Имам поради друга футболна среща - Аталанта - Валенсия, която бе назова от кмета на Бергамо Джорджо Гори "биологична бомба ". Кой да планува, че сходно нещо може да ни се случи. Никой не беше квалифициран за това”, изясни звездата пред Елиана Василева. Тя и синът и се усещат добре, съблюдават ограниченията и учат дружно. „ Сега мога да бъда и компактно до Валери, да учим дружно, да упражняваме дружно, оня ден даже го подстригах за пръв път. Беше занимателно. Разказвам му истории за предишното, когато беше дребен, за първите му думички, за първата му играчка, приказваме си доста и на него му е интересно”, доверява Алисия.

Божинов-младши признал, че ставането в седем заран за учебно заведение към този момент му липсва. Той тренира настойчиво вкъщи след видео директиви на треньора си и пробва ястията на майка си: „ Откакто стопирах работа, сготвям доста по-често и споделям рецептите със своите почитатели в Инстаграм. Ако допреди рецесията се отбивах в кухнята по 2-3 пъти седмично, в този момент го върша всеки ден. Не сготвям мазни и прекомерно тежки храни. Стремя се да се храня една концепция здравословно. Никога не преяждам, това в действителност е най-опасно.

Последната седмица готвих агнешки ребърца, лазаня, спагети Болонезе, супички, салатки, желая да се науча да върша стек Уелингтън и ще го споделя още веднъж с всички мои почитатели в обществената мрежа.Това ми доставя наслаждение. Дори удоволствието, което изпитвам от готвенето, мога да го сравня с музиката и когато сготвям,задължително поставям щипка любов”.

фотография:инстаграм алисия
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР