Алисия предприе съдбоносно решение. Миньончето от Ихтиман реши да избере

...
Алисия предприе съдбоносно решение. Миньончето от Ихтиман реши да избере
Коментари Харесай

Богаташ спира Алисия от участия?

Алисия предприе съдбоносно решение. Миньончето от Ихтиман реши да избере любовта пред кариерата си. Бившата на Ники Михайлов и Валери Божинов внезапно понижи участията си, откогато се залюби с мистериозния паралия, видя "България през днешния ден ".
Изпълнителката на "Карамел " е хлътнала до уши по новия си. С него изкара повече от две седмици на баровския гръцки остров Миконос.



Гаджето на певицата даже кръсти една от лодките си на нея. Мъжът до Алисия желае тя да му отделя цялото си време. Също по този начин я ревнува доста, когато пее пред зажаднели и загорели мъже. Затова певицата взема решение да понижи фрапантно участията си, макар че в този момент е разгарът на сезона. От началото на месеца миньончето има епизодични изяви на сцената, които се броят на пръстите на едната ръка.

Предни години Алисия се спукваше от работа през лятото. Тя работеше без отмора в жежкия сезон. Сега е друго. Фолкаджийката избира връзката пред кариерата. Алисия знае, че е време да се задоми, защото годинките си вървят. След редица раздели с Бирмата и други мъже певицата се беше изплашила, че може да не откри сателит в живота си, с който да изкара старините си
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР