Алисия, може би ще е сред най-големите изненади в новия

...
Алисия, може би ще е сред най-големите изненади в новия
Коментари Харесай

Алисия влиза в Капките - slava.bg

Алисия, може би ще е измежду най-големите изненади в новия сезон на "Като две капки вода " по Nova TV.

В екипа на шоуто интензивно се приказва, че певицата ще взе участие в осмото издание, което започва на 24 февруари в понеделник. Честа процедура е звезди, които са се присъединили в други формати, да вземат участие в подражател ското шоу.

Примери за това са Мария Игнатова, Геро и Ненчо Балабанов, Кои са дългогодишни фрагменти на Маги Халваджиян, тъй че няма да е казус Алисия да влезе в "Капките ", откакто преди месец победи в "Маскираният артист ".

Там певицата провокира същински възторг, още повече, че това беше първото шоу, в което някогашната на Валери Божинов одобри взе участие. След "Маскираният артист " Алисия сама призна, че в този момент е надалеч по-склонна да откликва на предложения за сходни излъчвания и й харесва да се пуска в разнообразни провокации.

А също така с "Капките " се надявала, че ще успее да потвърди, че в действителност има гласови данни и не е фолк певица, която пее на плейбек, написа "Галерия ".

В предишното издание на "Капките " огромната изненада сервира Милко Калайджиев. Алисия имала съществени съмнения дали да одобри, тъй като имало голяма боязън да не се изложи. Фолк певицата се съветвали с астролог, защото се доверява на звездите преди всяко свое по-важно.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР