Алисия и Николета Лозанова потушиха войната помежду си! Певицата и

...
Алисия и Николета Лозанова потушиха войната помежду си! Певицата и
Коментари Харесай

Чудо: Николета И Алисия Се Сдобриха

Алисия и Николета Лозанова потушиха войната между тях! Певицата и плеймейтката заровиха томахавките след дълги години омраза.

Няма и помен от свадите и разправиите, които двете си спретваха, щом се видят очи в очи.

Бившите изгори на Валери Божинов и Ники Михайлов към този момент са си първи приятелки. Бръмчалките неотдавна купонясваха дружно по морето.

НиЛо бе в шумна и огромна компания. След като стана ясно, че няма по какъв начин да отиде повече на отмора през лятото с избраника си Ники Михайлов, тя реши да разпуска на българското море.

Алисия бе единствено по женски. Певицата купонясва с някогашната на Благой Георгиев – Христина Витанова.

Силиконките се засичат в нощното заведение. След прегръдка те си разменят благи думи, разкриват пред вестника очевидци на срещата.

Алисия и Николета загърбват войната поради бащата на децата им. От дълги години Валери се надяваше някогашните му дами да сложат завършек на враждата си.

“Крайно време е Алисия и Николета да се помирят”, сподели преди време Божинов. И ето, че очакванията на футболиста се сбъдват, написа “България Днес”.

След куп диалози с двете си някогашни дами той съумява да ги сдобри. Божинов акцентира, че те са огромни дами и всяка една би трябвало да превъзмогне егото си. Валери акцентира, че е значимо децата да не стават очевидци на кавги, каквито е имало в предишното.

Силиконките постоянно разменят ласкави и благи думи в обществените мрежи под профилите на наследниците им. Николета непрекъснато засипва с хвалби сина на Алисия и Божинов. Певицата не остава по-назад. Изпълнителката на “Карамел” назовава щерката на Николета “красавица” и “принцеса”.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР