Алисия е известна като една от певиците с най-много интервенции

...
Алисия е известна като една от певиците с най-много интервенции
Коментари Харесай

Никой не помни Алисия преди операциите! Неузнаваема е (СНИМКА)

Алисия е известна като една от певиците с най-вече интервенции по цялото тяло. Стара нейна фотография от зората на кариерата й потвърди, че по-късно звездата е прекарала часове при пластичния хирург. На фрагмента, който е отпреди 20 години, Алисия е неузнаваема. Бившата на Ники Михайлов е с бяло пълничко лице и по никакъв начин не наподобява на сексапилна дама каквато е през днешния ден. С просто око се вижда, че с годините тя е отслабнала и си е поставила хиалурон в устните, с цел да ги подчертае. Носът й в този момент е доста по-тънък и прав – същинско създание на скалпела.

Корекции са претърпели и устните на фолк певицата, които са били напомпани с хиалуроновакиселина, която след към половин година се изпарява от организма. Снимката е направенапреди Ася от Вакарел да натрупа капитал и да стане огромна звезда. Тогава не може да се похвали и с кой знае каква гръдна обиколка. Дългата й,м само че изтъняла и мазна коса, демонстрира, чеАлисия е залагала на своите качества с машата, до момента в който през днешния ден не излиза от фризьорскитесалони. Определената през днешния ден за „ Модна икона “ певица тогава умерено е можела да вземе „ Златнамалинка “, поради облеклото, което несъмнено е подобрила с набъбването на портоменто.

На фрагмента тя е с Райна, Коцето, Джина Стоева и Нелина. Алисия мъчно може да бъде разпозната. Райна и Джина Стоева също са претърпели промени, само че те не са по този начин фрапантни, написа „ Галерия “.

 ШОК! Ето я Алисия преди пластиките
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР