Алиша Маген е служила девет години като зъболекар в американските

...
Алиша Маген е служила девет години като зъболекар в американските
Коментари Харесай

Ветеранка напусна армията и сега печели повече от 100 000 годишно

Алиша Маген е служила девет години като ортодонт в американските военновъздушни сили, само че с цел да извърши фантазията си, тя напуща военната работа и се впуска в спортни занимания. Сега 33-годишната жена печели по 60 хиляди паунда, с помощта на видеоклипове с указания и извършения, които разгласява в Instagram, оповестява Daily Star.

Бившата военнослужеща, която е следвана от повече от 280 хиляди консуматори, освен записва образованията си, само че избира за всеки секси клип костюм, който не оставя място за въображение. "Цифрите в Instagram не са от голяма важност, в случай че не знаете какво да вършиме. Знам за толкоз доста хора, които имат над 300 000 почитатели или клиенти в профилите си в обществените мрежи, само че не печелят нищо, " споделя Алиша.

Повечето блогъри печелят пари от реклама на артикули, само че Алиша е построила личен бизнес, посредством който продава стратегии за образование и облекла за спорт. Самата тя признава, че задачата ѝ е да "мотивира другите и да им помогне да стартират да водят здравословен и благополучен метод на живот. "

Алиша споделя, че тренира два пъти дневно. В четири часа сутринта момичето прави кардио, а след работа прави силови извършения. Понякога тя жертва обедната си отмора, с цел да резервира тялото си в добра форма.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР