Алиша Кийс е от онези знаменитости, които могат да отидат

...
Алиша Кийс е от онези знаменитости, които могат да отидат
Коментари Харесай

Тайните за красота на Алиша Кийс - slava.bg

Алиша Кийс е от тези звезди, които могат да отидат на обществена изява без капка грим (и притеснение). Но това не значи, че певицата няма своите бюти ритуали, пшие Eva.bg.

Алиша показа с Vogue по какъв начин се разкрасява, като едно от най-важните неща в рутината й е да направи целия развой прелестен. Тя става доста рано сутринта, тренира или релаксира с йога. След това отива в банята да се подготви за деня, само че преди този момент си пали ароматна свещ. Певицата има доста такива в дома си и всяка заран си избира нов мирис съгласно настроението си.

„ Грижата за кожата е значима. Моята кожа обаче не всеки път е била хубава и ми лиши време, преди да се науча какво работи за мен. Всяка кожа е неповторима, по тази причина би трябвало да наблюдавате кое се отразява най-добре на вас. Първата и най-важна стъпка в грижата за кожата ми е пиенето на доста вода. Преди не пиех задоволително вода и не го усещах като проблем, преди кожата ми да ми подскаже, че в действителност е подобен “, стартира Алиша.

След това тя протяга ръка към продуктите, които избавят кожата й от всички отрицателни фактори. Тя стартира с маска от пробиотици, смесена с гел от алое вера. Вижте идващите стъпки, които певицата съблюдава всекидневно в идващото видео.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР