Алиша Кийс бе една от звездите на Латино Грамитата, които

...
Алиша Кийс бе една от звездите на Латино Грамитата, които
Коментари Харесай

Алиша Кийс бе една от звездите на Латино Грамитата

Алиша Кийс бе една от звездите на Латино Грамитата, които се организираха нощес в Лас Вегас. Звездата бе повече от впечатляваща както на аления килим, по този начин и на сцената. Но не приказваме единствено за тоалета й.

Понеже към този момент сме привикнали да я виждаме без грим, както самата тя реши да се подвизава на обществени събития, това, с което изпъкна чисто образно, бе прическата. И по-специално дългата плитка, започваща от върха на главата й.



Алиша Кийс държеше да я видят и снимат всички, акцентирайки точно върху косата си.

Певицата може да се похвали с цели 15 статуетки Грами, отрупващи етажерките в дома й. Снощи обаче тя се регистрира с осъществяване онлайн дружно с Farruko, Pedro Capo и Miguel.

„ Не съм плебей на грима. Но не съм и плебей на концепцията в никакъв случай да не си поставям грим. Важното е, че е мое право сама да реша по кое време желая да си сложа и по кое време не. Притесняваме се какво мислят другите за нас, а забравяме да мислим за себе си. Всъщност, не става въпрос единствено за това дали да си слагаш грим или не. Става въпрос за метод на живот, за това да се чувстваш удобно по този начин, както на теб ти харесва “, съобщи преди време Алиша Кийс във връзка решението й да не поставя към този момент наложителния тежък грим за обществени изяви.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР