Алисън, дъщерята на Клинт Истууд, разкри, че още ходи на

...
Алисън, дъщерята на Клинт Истууд, разкри, че още ходи на
Коментари Харесай

​Клинт Истууд кара ски на 88 години

Алисън, дъщерята на Клинт Истууд, разкри, че още върви на ски с родителите си, и че татко й още спортува и работи интензивно, заяви Контактмюзик.

 © Българска телеграфна агенция
" Всички караме ски дружно, а хората се учудват и ме питат: Баща ти към момента ли кара ски? ", сподели Алисън Истууд в изявление за сп. " Екстра ". Алисън Истууд описа, че ските са едно от нормалните коледни занимания на фамилията. " Майка ми е на 87 години и тя към момента играе тенис. Чувствам се извънредно щастлива като извозвам добре Коледа с тях и се веселя, че и двамата са в чудесна спортна форма ".
 © Българска телеграфна агенция
Клинт Истууд още работи интензивно като режисьор и артист. В новия му филм " Мулето " взе участие и щерка му. Неотдавна на въпроса на " Холивуд рипортър " дали избира да стои пред или зад камерата, той отговори: " Зависи. Понякога двете мъчно се съчетават, тъй като се струпва доста работа. Но другояче е занимателно. "
 © Българска телеграфна агенция
Клинт Истууд разяснява и концепцията да се отдръпна поради възрастта си, само че призна, че това не може да се възнамерява. " Човек в никакъв случай не знае по кое време ще се откаже - сподели той. - Работата ми харесва. " Той добави, че с напредването на възрастта е почнал да избира плановете си доста деликатно. " Може би не желая да поемам огромно количество работа, само че действително работата ми не понижава. Обичам това, което върша " - сподели Клинт Истууд.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР