Алина Якупова е 6-годишно момиче от Русия, което въпреки изключително

...
Алина Якупова е 6-годишно момиче от Русия, което въпреки изключително
Коментари Харесай

Вижте кое е новото най-красиво дете на света

Алина Якупова е 6-годишно момиче от Русия, което макар извънредно нежната си възраст, към този момент може да се похвали като един от най-търсените модели в света. За разлика от множеството си връстници, момичето към този момент е било на кориците на някои от най-известните фешън списания и е лице на няколко фешън линии за деца.
Нещо повече, в една от обществените мрежи тя има изумителната численост от над 23 милиона почитатели, които неотдавна я титулуваха ''най-красивото момиче на света''.
Според мнението на стилните фотографи, които са работили с нея, излъчването ѝ е като на зряла жена пред обектива, най-много поради естествените си черти и хубост и са уверени, че я чака блестящо бъдеще на модел и е единствено въпрос на време да се трансформира в един от най-търсените и високоплатени в своя отрасъл.
"Ключът за нейния триумф не се дължи единствено на свръхестествената ѝ хубост, само че също по този начин и на упоритата ѝ работа и самодисциплина, която има, макар скромната си възраст'', споделя пред ''Дейли Мейл'' нейният сътрудник Роман Кукхар.
Предишното момиче, известно като най-красивото дете на света, бе Тилан Блонд. Тя бе единствено на 4 години, когато стана международно известна с хубостта си. Днес обаче към този момент е 18-годишна млада жена, която към момента се появява по стилните сцени, като има и изяви в киното.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР