Алиев обеща да продължи мирния процес в речта си при

...
Алиев обеща да продължи мирния процес в речта си при
Коментари Харесай

Президентът Алиев обещава да продължи мирния процес с Армения в своята реч при встъпването в длъжност

Алиев даде обещание да продължи мирния развой в речта си при встъпването в служба, само че сподели, че това може да бъде реализирано единствено без непозната интервенция.

Президентът на Азербайджан Илхам Алиев постави клетва за своя пети мандат в Баку в сряда, откакто завоюва предварителните избори с повече от 92% от гласовете.

В речта си при встъпването в служба президентът Алиев даде обещание да продължи процеса на помиряване с Армения, само че настоя за изискванията и процеса, които съгласно него Ереван би трябвало да съблюдава.

Президентът сподели, че Азербайджан е подготвен да премине от десетилетията на спор със своя комшия, само че че ще продължи да поддържа висока бойна подготвеност на своята войска.

Алиев също по този начин настоя, че мирът сред Армения и Азербайджан може да бъде реализиран единствено от двете страни без непозната интервенция.

< h2> „ Гледайте си работата “

„ Нямаме потребност от медиатор по този въпрос. Казвал съм това и преди и желая да го кажа още веднъж от тази естрада. Решихме казуса си. Иниц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР