Alienware разширява портфолиото си от геймърски продукти. Компанията, която е

...
Alienware разширява портфолиото си от геймърски продукти. Компанията, която е
Коментари Харесай

Alienware представи новата геймърска мишка AW620M

Alienware уголемява портфолиото си от геймърски артикули. Компанията, която е известна с разнообразни артикули от висок клас, показва нова безжична мишка. Мишката Alienware AW620M е на цена от $150 и има страхотни функционалности.

Безжичната мишка Alienware AW620M е най-новото попълнение към аксесоарите за игри на Dell с висока продуктивност. Една от най-забележителните характерности на мишката е нейният ергономичен дизайн, който е особено направен за геймъри десничари.

Alienware AW620M разполага и с ново потомство DPI датчици – 26 000, които поддържат 5 равнища от настройките на DPI. Скоростта на придвижване е 650 IPS с оптимално ускоряване от 50G. Това равнище на точност и сензитивност улеснява геймърите да се прицелват по-лесно и да местят героите си с лекост. Това е изключително значимо за тези, които се интересуват от спортни игри.

Alienware AW620M поддържа 2,4GHz безжична връзка в безжичен режим при електронните спортове – кликванията са с покрай 0 закъснение. Мишката поддържа и USB-C кабелна връзка, която обезпечава още по-стабилно предаване. Животът на батерията е още един основен фактор за геймърите. Батерията има до 140 часа живот, когато новата мишка е обвързвана към компютър посредством безжична връзка. А бързо зареждане от единствено 5 минути може да обезпечи до 10 часа непрестанно преживяване.

Alienware AW620M е оборудвана със 7 бутона, които могат да бъдат персонализирани съгласно желанията на потребителя. Разбира се, не забравяме най-важното нещо за геймърите – мишката обезпечава RGB светлинни резултати с 16,8 милиона цветови комбинации. Потребителите могат да персонализират цветовете и резултатите посредством формалното приложение. Цената на безжичната мишка е 999 юана – към 150 щатски $. Предлага се в бял и черен цвят.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР