Алиансът на филмовите и телевизионни продуценти публично споделя последния пакет, предложен на Гилдията на сценаристите на Америка

...
Алиансът на филмовите и телевизионни продуценти (AMPTP) сподели в съобщение
Коментари Харесай

Алиансът на филмовите и телевизионни продуценти (AMPTP) сподели в съобщение за новините последния си пакет от условия, предложен на Гилдията на американските писатели (WGA) като част от преговорите за стачка.

Предложеният пакет от AMPTP включва увеличение на заплатите, което според студията е най-високото увеличение на заплатите за WGA от 35 години. Някои остатъчни заплати ще се увеличат, според съобщението.

В допълнение, писмени материали, създадени от изкуствен интелект, няма да се считат за литературни материали и данните за зрителите ще бъдат споделяни поверително с WGA, така че има повишена прозрачност на данните, се казва в съобщението.

AMPTP включва документ от четири страници, който според организацията е бил даден на WGA като част от преговорите. CNN се обърна към WGA за коментар.

„Наш приоритет е да прекратим стачката, така че ценните членове на творческата общност да могат да се върнат към това, което правят най-добре, и да сложим край на трудностите, които изпитват толкова много хора и фирми, които обслужват индустрията“, каза Карол Ломбардини, президент на AMPTP , в изявление. „Дойдохме на масата с предложение, което отговаря на приоритетните опасения, изразени от авторите. Ние сме дълбоко ангажирани да прекратим стачката и се надяваме, че WGA ще работи за постигането на същото решение.

По-рано този месец WGA и AMPTP се съгласиха да подновят преговорите за първи път, откакто писателите стачкуваха.

Настоящото безпокойство, което започна в началото на май, вече надмина ожесточената стачка от 2007-2008 г., която разстрои голяма част от Холивуд. Най-дългата записана стачка на писатели продължи 154 дни през 1988 г.

- Джон Пасантино и Рамиша Маруф от CNN допринесоха за този доклад

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР