Али Соу е само за мен. С тези думи гаджето

...
Али Соу е само за мен. С тези думи гаджето
Коментари Харесай

Става интересно! Гаджето на Соу към Николета Лозанова: Той е само за мен!

" Али Соу е единствено за мен ". С тези думи гаджето на нападателя на ЦСКА Габриела индиректно предизвестява Николета Лозанова да стои надалеч от голмайстора на " алените ".

Лозанова снима гореща фотосесия със Соу, на която двамата са в рискова непосредственост. Половинката на вратаря на " Левски " Николай Михайлов както постоянно наподобява съблазнително. Някои даже заподозряха, че може да съблазни нападателя на кръвния зложелател на „ сините “.

Публикация, споделена от (@nikoleta_lozanova) на Сеп 15, 2020 в 4:27 PDT

Гаджето на Соу побърза да отговори с още по-скандална фотография. На нея Габриела е яхнала Соу край басейн и с ръце е обвила пакета му. „ Само за мен “, споделя Габи и за следващ път се изяснява в обич на нападателя.

Публикация, споделена от (@gabrielakrekmanov) на Сеп 16, 2020 в 4:28 PDT

Тяхната връзка бе разкрита преди няколко месеца, като двамата не демонстрират никакви задръжки. Те обществено се натискат по плажове и заведения и нямат нищо срещу да демонстрират горещата си обич. Но преди няколко дни Али снима предизвикателна фотосесия с Николета, която отприщи стотици мнения. Феновете напомнят завоеванията на Лозанова, която от много време има уязвимост към футболисти. Фотосесиите с играчи на ЦСКА също не са оригиналност за Николета. Още преди 10 години тя се натиска с някогашния вратар на „ алените “ Иван Караджов.

От своя страна Соу не наподобява изключително впечатлен от 32-годишната някогашната плеймейтка. Той приема фотосесията професионално и за него това е просто работа.

Соу извънредно държи на гаджето си Габи и двамата са съвсем неразделни в последните месеци. Именно Габи е повода нападателят да не продължава да желае да бъде продаден в чужбина, макар сериозния интерес към него от задгранични клубове, писа " България Днес ".

Публикация, споделена от (@gabrielakrekmanov) на Сеп 1, 2020 в 4:49 PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР