Али Мартинез, познат крипто търговец и анализатор в пространството на

...
Али Мартинез, познат крипто търговец и анализатор в пространството на
Коментари Харесай

Алткойн от топ 10 на прага на значителен пробив

Али Мартинез, прочут крипто търговец и анализатор в пространството на X (Twitter), предвижда бичи траектория за алткойн от топ 10.

Мартинез твърди, че Binance Coin ( BNB ) евентуално оформя извърнат модел на глава и плещи (head and shoulders), който нормално алармира за бичи тренд.

Подчертавайки смисъла на стабилно затваряне над линията на гърлото на равнище $261, Мартинез уточни вероятен растеж от близо 20% за Binance Coin, който да я тласне към границата от $310.

Премествайки фокуса върху Биткойн ( BTC ), Мартинез означи, че неотдавнашният спад в цената на водещата криптовалута до почти $40,300 е дал опция за струпване на китове.

Позовавайки се на данни от компанията за блокчейн разбори Glassnode, Мартинез означи повишаване на броя на субектите, притежаващи 1,000 или повече BTC, след спада на цената.

Анализаторът акцентира и неотдавнашната интензивност на Етериум (ETH), като отбелязва, че към 5.58 милиона адреса са придобили 39.87 милиона ETH в границите на ценовия диапазон от $1,934 до $2,160.

Що се отнася до това придвижване във веригата, Мартинез акцентира смисъла на това струпване, считайки го за основно равнище на поддръжка на Етериум. Той допусна, че за трейдърите този стадий може да съставлява подобаващ миг за презареждане на позициите, което евентуално да проправи пътя към нови върхове.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР