Алхимикът умира през 1566 г., но векове по-късно хората не

...
Алхимикът умира през 1566 г., но векове по-късно хората не
Коментари Харесай

Нострадамус предсказал Трета световна война през 2023 г.

Алхимикът умира през 1566 година, само че епохи по-късно хората не не помнят неговите предсказания. Пророчествата на Нострадамус не престават да изумяват почитателите му със своята акуратност, написа " Труд ".

Фармацевтът и алхимик Мишел дьо Нотредам, по-известен като Нострадамус, е прочут със своите пророчества. Той живее преди 500 години, само че предсказанията на французина към момента вълнуват мозъците на хората.

Във визията му за бъдещето откривателите откриват намек за " Операция Z " - съветска военна специфична интервенция за отбрана на Донбас.

Самият предсказател, съгласно The ​​Sun, има вяра, че рецесията в Източна Европа може да докара до огромна война. Очевидно Нотредам разказва " апокалиптичния сюжет на третия свят за 2023 година ".

Ето какво сподели Нострадамус за спора, който ще обхване страните:

" Седем месеца от Великата война хората умират от злодеяния. Руан, Евре няма да паднат пред краля. " Очевидно алхимикът е сигурен, че редица райони няма да бъдат наранени от военни дейности. Той също по този начин написа за „ възвишен огън в царската постройка “. Тълкувателите имат вяра, че тази фраза може да изясни " края на времената " или началото на образуването на нов международен ред.

Тълкувателите акцентират, че Нострадамус предсказва война в Европа през 2022 година, която ще засегне директно Париж.

Ето неговите реплики, които приказват за протичащото се покрай столицата на Франция: „ Навсякъде към великия град ще има бойци, ситуирани в полета и градове... “.

Според Yearly-Horoscope над 70% от 6338-те пророчества на Нострадамус са се сбъднали досега. От тях прогнозите за Френската гражданска война, идването на власт на Адолф Хитлер, Втората международна война, създаването на атомната бомба и офанзивите на 11 септември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР