Алфи Олдридж е 11-годишно момче с аутизъм. Въпреки заболяването си,

...
Алфи Олдридж е 11-годишно момче с аутизъм. Въпреки заболяването си,
Коментари Харесай

Как едно момче с аутизъм стана модел

Алфи Олдридж е 11-годишно момче с аутизъм. Въпреки болестта си, той посещава учебно заведение, с цел да бъде наедно с връстниците си. Но не съумява изцяло да се впише в общата картинка и търпи доста забрани. Като да вземем за пример да бъде част от групови фотоси.

Заради аутизма Алфи по този начин и не съумява да откри своето място в елементарното учебно заведение и бива изместен в образователно заведение за деца със специфични потребности. Въпреки всички компликации, през които минава, хлапето съумява да открие своя път .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от akın (@akinkoklen) на Сеп 18, 2018 в 3:44 PDT

В новото учебно заведение Алфи се записва в театралната натрупа, а фамилен другар изпраща негови фотоси на кастинг организация. След професионална фотосесия момчето бива видяно от организация, която се занимава само с хора с увреждания.

 Снимка 379398

Оказва се, че на снимачната площадка и пред обектива Олдридж е доста по-самоуверен, доста по себе си . Благодарение на фотосите Алфи преодолява компликациите в общуването с останалите, а на тях дава мотивацията, че нищо не е по-голямо от фантазиите, даже аутизмът.

 Моделът, който за малко да роди на подиума
Моделът, който за малко да роди на подиума

И какво общо има Риана

Скоро по-късно Алфи получава предложение от стилния бранд H&M да бъде модел на нова сбирка. Ангажиментите за хлапето валят един след различен и той към този момент е сигурен, че желае да се развива в стилните среди, на инат на всички, които му се подиграват и не имат вяра в него, написа Independent.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР