Alfa Romeo е най-емоционалната марка на алианса FCA, предлагаща през цялата

...
Alfa Romeo е най-емоционалната марка на
алианса FCA, предлагаща през цялата
Коментари Харесай

Alfa Romeo Tonale — нов съперник на BMW X1 и Audi Q3? - видео

Alfa Romeo е най-емоционалната марка на алианса FCA, предлагаща през цялата си история вълнуващи спортни и красиви модели. Въпреки компликациите марката е жива и се стреми към разширение на пазарното си и моделно наличие.

Това е безусловно належащо през днешния ден, като модата се назовава SUV. Алфистите се радват вече няколко години на модела Stelvio, а скоро ще имат още един мотив за наслада - Alfa Romeo към този момент приготвя за стартиране на пазара своя втори кросовър.

Как наподобява той имахме опция да видим по време на тазгодишния Женевски автосалон, станал арената за премиерата на на новия копактен кросовър Alfa Romeo Tonale. След триумфа на първия кросовър на марката – Stelvio, анализаторите предвиждат не по-малък триумф и за по-малкия му събрат.

С новия модел компанията възнамерява връщане на предходния фирмен детайл — триплексът от детайли на външната светотехника, отъждествяван по-рано с моделите на компанията по този начин мощно, както и познаваемата триъгълна радиаторна решетка.



По размерите си новият кросовър на Alfa Romeo е съпоставим с BMW X1 и Audi Q3, и точно с тях му предстои напълно скорошна борба на пазара. Серийният вид на модела, навярно ще наследи дизайна на прототипа без промени, само че интериорът ще се преобрази по-сериозно. Най-вече по посока на повече смели линии и различни материали, до момента в който показаните с концепта 12,3-инчово цифрово приборна табло и 10,25-инчовия сензорен екран на мултимедиа ще забележим и в серийното осъществяване.

Прототипът има хибриден силов елемент, намекващ за бъдещо “озеленяване ” на моделната гама на компанията. Нямаше подробности към елемента, само че по всяка вероятност става дума за композиция от 1,3-литров бензинов мотор и електродвигател с обща мощ от 237 к.с. Тя е към този момент известна от представянето от FCA на серийните модели на Jeep, снабдени с нея. В серийното изпънение на модела, освен този силов елемент ще забележим и класически предложения единствено с ДВГ.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР