Алейдин Тахиров от Мадан, представящ се за ходжа и лечител,

...
Алейдин Тахиров от Мадан, представящ се за ходжа и лечител,
Коментари Харесай

Ходжа кълне шофьори с надписи по колата си СНИМКА

Алейдин Тахиров от Мадан, представящ се за ходжа и врач, шокира всички с „ украсата “ на колата си, която софиянец снимал и разгласил фрагментите във Фейсбук. Черният Фолксваген е облепен на всички места, в това число с обети.

На предната част, директно върху регистрационния му номер се мъдри проклятието: „ Който ме удари или открадне, Всевишниа нека го нападне “. На задния похлупак с железни букви е изписал и името си неправилно: „ Алеидин Тахиров “. На задната ризница блестящите букви образуват: „ Който ме ненавижда все под мен да лази АМИН “.

Съдейки по другите два надписа, очевидно ходжата е фен и на високите скорости, защото е написал: „ Много мръсно ме издуват “ и „ Хвърлям крепко – пази се от ремуса “. На задното му стъкло пък е залепен текст със следното наличие: „ Автомобилът е със видеонаблюдение, виждам всичко към мен “. От лявата си страна задното обзорно стъкло популяризира музикален състав на афиш. Отгоре на капака е забито българско знаме.

Преди две години за него писа локален вестник в Смолян. Според обявата Алейдин Тахиров от 15 години живее в Мадан, само че е роден в село Бенковски. Завършил ислямско духовно учебно заведение в Шумен. Пред медията споделя, че през 2002 година минал тежка болест, изпаднал в кома без причина. Тогава, като насън му се явил остарял човек с дълга бяла брада и му споделил, че го надарява с заложба да оказва помощ на хората, да им гледа на Корана, да им открива и скапва вълшебства. 40-годишният ходжа твърди, че лекувал всевъзможни заболявания, без диабет и израстък. actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР