Alex & Dessy пробиха в шоуто „Гласът на България“, научи

...
Alex & Dessy пробиха в шоуто „Гласът на България“, научи
Коментари Харесай

Врачанска гордост! Alex & Dessy пробиха в „Гласът на България“ /снимки+видео/

Alex & Dessy пробиха в шоуто „ Гласът на България “, научи BulNews.bg. Дуетът, чиято нежна половинка е от Враца, зае последното място на кастингите на мрачно в риалити формата.
Предаването беше излъчено в неделя вечер. Дуетът излезе финален на сцената и взриви журито и публиката с осъществяването си на летния шлагер на Rihanna, DJ Khaled и Bryson Tiller – Wild thoughts.
Единственият с непопълнен тим от реализатори беше Графа, само че той реши да натисне бутона още на първите строфи от песента. Колегите му Иван Лечев, Поли Генова и Камелия обявиха, че той е супер късметлия, че му е останало свободно място за двамата млади реализатори. Те показаха убеденост, че в случай че са имали опция, 100% са щели да се извърнат.
Десислава Георгиева е на 29 години и е възпитаничка на ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ във Враца. След това чаровната брюнетка е призната компетентност „ Поп и джаз пеене “ в класа на Камелия Тодорова в Нов български университет. Там се срещнала с Александър Христов от Троян и двамата почнали взаимни музикални планове. Те са двойка освен на сцената, само че и в живота.
Пожелаваме на надарения дует триумф на сцената на „ Гласът на България “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР