Алешандре Пато не изключи свое потенциално завръщане на Сан Сиро,

...
Алешандре Пато не изключи свое потенциално завръщане на Сан Сиро,
Коментари Харесай

Пато: Милан? Ще видя какво ще се случи по този въпрос...

Алешандре Пато не изключи свое евентуално завръщане на " Сан Сиро ", " тима на сърцето си " Милан. 29-годишният нападател сега брани цветовете на Тянцзин Куанджиан, само че през януари може би ще се опита да се завърне за следващ път на Стария континент.

" Получих няколко предложения от Серия " А ", а също и от други европейски лиги. Ще преценяме в края на годината.

Много съм благополучен, че Леонардо и Паоло Малдини още веднъж са част от Милан, веселя се за тях, а също и за почитателите, които имаха потребност сходни хора да бъдат лицето на клуба. На няколко пъти разговарях с Лео, несъмнено, имаше и някои смешки по отношение на моето вероятно завръщане.

Шегата настрани, имам още година по контракта ми в Китай и ще видя какво ще се случи. Всеки ден получавам толкоз доста известия от почитатели на Милан в обществените мрежи. Това ме прави благополучен и ме кара да си мисля, че макар всички години, които минаха след тръгването ми, привързаността на тифозите не е намаляла.

Дали бих желал още веднъж да играя в Милан? Това е въпрос, който бих задал на почитателите - с кого бихте желали да ме видите да играя в този Милан? ", разяснява Пато.

 Златан Ибрахимович няма да се завръща в Милан
Златан Ибрахимович няма да се завръща в Милан

Това разкри неговият сътрудник
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР