Алесандро Дел Пиеро вярва, че Андреа Пирло може да се

...
Алесандро Дел Пиеро вярва, че Андреа Пирло може да се
Коментари Харесай

Дел Пиеро предрече страхотно бъдеще за Андреа Пирло като треньор на Ювентус

Алесандро Дел Пиеро има вяра, че Андреа Пирло може да се трансформира в ментор от най-висока класа. От през вчерашния ден някогашният халф на Италия е старши треньор на Ювентус, без значение че няма нито един мач в треньорското занятие. Логично се вършат съпоставения със Зинедин Зидан, който също без кой знае какъв опит направи гражданска война отпред на Реал Мадрид.

“Пирло има всичко нужно, с цел да стане по-успешен даже от Зидан - разяснява Дел Пиеро пред Sky Sport Italia. - Той към този момент познава клуба, футболистите и шефовете. Смятам, че връзката сред тях до момента е била отлична.”

“Но въпреки всичко не е почтено да съпоставяме Андреа със Зизу, тъй като французинът имаше някакъв опит, откакто преди този момент беше отпред на юношите на Реал, както и беше част от щаба на Карло Анчелоти - посочи Алекс. - Но като цяло е налице смяна в цялостното усещане за това какъв би трябвало да бъде един ментор в Италия. Преди се искаше той да е минал през дълъг развой на трупане на опит в долните дивизии, до момента в който напоследък виждаме какви триумфи реализират Филипо и Симоне Индзаги, както и Дженаро Гатузо. Те бяха отлични играчи и незабавно се заеха да водят мощни тимове.”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР