Алесандра Амброзио е 38 години и да има две деца,

...
Алесандра Амброзио е 38 години и да има две деца,
Коментари Харесай

Алесандра Амброзио и още секси кадри от почивката ѝ на Малдивите /снимки/

Алесандра Амброзио е 38 години и да има две деца, само че безспорно продължава да бъде освен един от най-сексапилните ангели на Victoria's Secret, само че и една от най-брутално привлекателните дами на света.
Затова и с най-огромно наслаждение я следваме в Instagram. За огромна наша наслада Алесандра обича и да пътува до екзотични местенца, където от заран до вечер театралничи по бански.
В средата на месеца красивият бразилски модел се насочи към Малдивите, с цел да събира загар, до момента в който си почива на мира. И по този начин към този момент две седмици.
Както може да се допусна, Алесандра не пропуща да ни държи в течение по какъв начин тъкмо минават дните ѝ там.
Тъй като не е сама, а в компанията на свои приятелки, заниманието е обезпечено.
Тя обаче съумява да откри време и за шнорхелиране, защото в тази част на света разнообразието на морски жители е в действителност голямо.
Да не забравяме и за здравословната закуска с прелестна панорама, както и за мързеливото излежаване, до момента в който съзерцава кристално сините води на Индийския океан.
Очевидно е, че няма никакво подозрение какъв брой добре е на Малдивите. Освен да продължим да преглеждаме фотосите и да завиждаме благородно, друго не можем да създадем.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР