Алергичният ринит е често срещано състояние. Това е вид алергична

...
Алергичният ринит е често срещано състояние. Това е вид алергична
Коментари Харесай

Как да лекуваме алергичен ринит?

Алергичният ринит е постоянно срещано положение. Това е тип алергична реакция, изразяваща се с инфектиране на носната празнина и лигавицата на носа. Това се случва, когато страдащият вдишва с въздуха алергените.
Чести алергени, които могат да причинят алергичен ринит, са полените. Други алергени са прахови акари, които се намират в леглата, мухъл и плесен, четина на домакински любим.

Наблюдават се два типа алергични ринити - сезонен, прочут като сенна хрема, и дълголетен, който се появява целогодишно.

Джинджифилът е чудесна фалшификация, която може да ви помогне освен при стомашни болки, само че и за облекчение на алергичния ринит. Той работи като натурален антихистамин и има антивирусни, антибактериални, противовъзпалителни свойства, които спомагат за облекчение на признаците на ринита като назална конгестия, хрема, кашлица и даже главоболие.
Направете си топла напитка, като в 600 мл вряща вода сложите 1 супена лъжица настърган джинджифил, няколко пъпки карамфил и малко парче канела. Варете в продължение на 5 минути, прецедете и подсладете с мед. Пийте този чай три пъти на ден по време на обостряне на алергията.

Чесънът съдържа кверцетин - натурален антихистамин, който може да бъде доста ефикасен при лекуването на алергичен ринит. Освен това чесънът има антибиотични, антибактериални, антивирусни свойства, които подкрепят бързото възобновяване. Хапвайте от него постоянно или го добавяйте сушен към ястията.

Чай от коприва
е една от най-полезните ​напитки, която работи като натурален антихистамин и противовъзпалително средство в различната медицина за лекуване на сезонни алергии, в това число алергичен ринит. Чаят от коприва може да понижи кихането, сърбежа, кашлицата. Приемайте от него 2-3 пъти дневно.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР