Алена Щерк беше добър човек, клиентът ми много тежко преживява

...
Алена Щерк беше добър човек, клиентът ми много тежко преживява
Коментари Харесай

Адвокатът на Виктор Спига не знае дали клиентът му е задържан

" Алена Щерк беше добър човек, клиентът ми доста тежко претърпява случилото се. " Това сподели пред юристът на някогашния другар на убитата жена - Любен Казанлиев.

Той добави, че през уикенда никой не се е свързал с него от органите на реда, с цел да приказват за Виктор Спига и дали той е обвинен. Твърди, че не знае дали клиентът му е арестуван.

" Пътуването на Спига в Италия беше планувано. Той си е купил билети, направил е резервации, наел е кола. Една от аргументите да замине е бизнес, а другата е фамилна ", споделя Казанлиев.

" Запознах се с него, когато той и Щерк трябваше да разделят бизнеса си. Двамата бяха прагматични. Нещата бяха в границите на естественото, с положително се разделят ", добавя юристът.

Според Казанлиев някой има интерес да се популяризира погрешна информация за неговия клиент.

Двамата се чули за последно в 11:30 нощес. " Питах го и за паник бутона. Когато той се е изнасял от общия им апартамент, паник бутон не е имало ", сподели Казанлиев.

Според юриста е невероятно Спига да е арестуван толкоз бързо, защото има административни спънки. Трябва да се подаде ЕЗА - европейска заповед за арест, която да се преведе на локалния език и чак тогава да се приведе в осъществяване. " Това не може да стане за 1-2 дни ", сподели Казанлиев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР