Ален Делон ще получи тази вечер в Кан почетната Златна

...
Ален Делон ще получи тази вечер в Кан почетната Златна
Коментари Харесай

Ален Делон получава почетна Златната палма на кинофестивала в Кан

Ален Делон ще получи довечера в Кан почетната Златна палма за творчеството си, макар петицията с хиляди подписи, която прикани уредниците да премислят решението си.В петицията, критиците на кинозведата го назовават " расист, хомофоб и женомразец ".

 © БГНЕС
На 83 години Ален Делон е под прицела на придвижването " Жени и Холивуд ", които го упрекват в принуждение против дами, противоречиви изявления против нежния пол, хомосескуалистите и имигрантите.17 000 подписа са срещу награждаването на Делон,а в Кан бяха принудени да дадат пояснение.
Тиери Фремо, шеф на кинофестивала в Кан: Не връчваме на Ален Делон Нобел за мир, а почетна " Златна палма " за актьорската му кариера. Делон е казвал неща и има право да показва отзиви, с които аз персонално не съм склонен.
Що се отнася до Делон, секс признакът на френското кино счита, че нежният пол е замязял на мощния, че хомосексуалността е срещу природата и е признавал, че е удрял дами. Синът му Ален Фабиен го упреква в побой над майка му Розали.

" Плесницата мачистко държание ли е ", пита Делон в изявление и дава отговор:
Ален Делон, артист: Да, би трябвало да съм бил мачо, само че и аз съм получавал шамари от дами. Като млад и аз съм бил жертва на тормоз - две-три дами ми налетяха,но аз одобрих и не съм викал полиция.
Делон към този момент дойде в Кан, където тази вечер " Златната палма " ще му бъде връчена на публична гала.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР