Ален Делон се потапя в семейния си фотоалбум за новата

...
Ален Делон се потапя в семейния си фотоалбум за новата
Коментари Харесай

Ален Делон извади архивна снимка за поздравителната си картичка за 2023

Ален Делон се потапя в фамилния си фотоалбум за новата си приветствена картичка.

За да илюстрира приветствената си картичка за 2023 година, Ален Делон е извадил от архивите си хубава фамилна фотография, на която се появява с Антъни, Анушка и Ален-Фабиен.

 Ален Делон е извадил от архивите си хубава фамилна фотография, на която се появява с Антъни, Анушка и Ален-Фабиен.

Ален Делон се потапя в фамилния си фотоалбум за новата си приветствена картичка. За да пожелае на читателите на Paris Match щастлива нова година през 2023 година, артистът избира да показа портрет, изработен от Мишел Маризи - сувенирна фотография, на която той театралничи с трите си деца: Антъни (58 г.), Анушка (32 г.) и Ален-Фабиен (28 г.).
ВИЖТЕ СЪЩО:
 

Антъни Делон се включи в профила си в Инстаграм, с цел да показа този четиристранен портрет в една история. " Семейството преди всичко ", написа той на британски ( " Family first " ). На 25 декември, с цел да пожелае на почитателите си щастлива Коледа, той зарадва почитателите си, като показа рядко хумористично видео с присъединяване на известния си татко.

За вести от известния артист, който живее сред Швейцария и Франция, почитателите му могат да посетят и профила на щерка му Анушка в Инстаграм. Малко преди Коледа актрисата разгласява и занимателна фотография на татко си, на която той е със слънчеви очила и мустаци.

 
 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР