Ален Делон отговори на вълната от критики срещу него и

...
Ален Делон отговори на вълната от критики срещу него и
Коментари Харесай

Скандал около почетната награда на Ален Делон в Кан

Ален Делон отговори на вълната от рецензии против него и присъдената му почетна премия в Кан. Харесват ме или не, само че никой не може да оспорва кариерата ми, отговори звездата, оказала се в в центъра на скандал на почналия влиятелен кинофестивал. Делон ще получи почетната Златна палма за творчеството си, само че петиция с хиляди подписи приканва уредниците да премислят решението. В петицията, критиците на Делон го назовават " расист, хомофоб и женомразец ".


На 83 години Ален Делон е под прицела на придвижването " Жени и Холивуд ", които го упрекват в принуждение против дами.17 000 подписа са срещу награждаването на Делон. Протестът е и поради изявления на артиста против нежния пол, хомосексуалистите и имигрантите. В Кан бяха принудени да дадат пояснение.
Тиери Фремо - шеф на кинофестивала в Кан: Не връчваме на Ален Делон Нобел за мир, а почетна Златна палма за актьорската му кариера. Делон е казвал неща и има право да показва отзиви, с които аз персонално не съм склонен.
Делон беше атакуван от придвижването и поради самопризнание, че е удрял дами. " Плесницата мачестко държание ли е? " пита той в изявление от предходната година и дава отговор: " Да, би трябвало да съм бил мачо, само че и аз съм получавал шамари от дами. "

Потърсен по телефона по отношение на петицията, секс признакът на френското кино посочи, че не се интересува от гей бракове, само че повтори позицията си, че е срещу осиновяване от тях. Целта на петицията против него е събирането на 19 000 подписа.

Самураят на френското кино се чуди, за какво тя се е появила тъкмо в този момент. Делон споделя още, че никой не може да оспори кариерата му, без значение дали го харесва.

Звездата от " Гепардът " ще бъде награден в неделя.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР