Алексий Жуковин, главен изпълнителен директор по инфраструктура и развитие на

...
Алексий Жуковин, главен изпълнителен директор по инфраструктура и развитие на
Коментари Харесай

Директор на Ботев взе участие в семинар в Португалия

Алексий Жуковин, основен изпълнителен шеф по инфраструктура и развиване на ПФК Ботев Пловдив взе присъединяване в интернационален футболен семинар в Португалия, заяви формалната страница на пловдивчани. Целта на срещата беше полемика за оптимално ефикасното експлоатиране на футболните игрища. Жуковин се изрече интензивно по тематиката: " Максимизиране на приходите от стадионите - 365 дни в годината ". 

Представители на Тотнъм, Евертън и Удинезе също взеха присъединяване в семинара Thinking Football Summit, който е водещ план в европейски мащаб. Той има за цел да дебатира професионалната футболна промишленост, включвайки интернационално известни лектори във футболната сфера. Събитието има за цел да разпространява корпоративната и бизнес страна на футбола, което е неповторима опция за подсилване на връзките със спонсори, сътрудници, заинтригувани страни, интернационалните посетители, а също и със спортните сдружения и главните институции на професионалния футбол. 

Чрез усъвършенстван залог върху технологиите, нововъведенията, развлеченията и работата в мрежата, Thinking Football Summit има за цел да събере почитатели, студенти, компании и футболни експерти. Както е известно, Ботев Пловдив се пробва да построи още веднъж стадион Христо Ботев, съборен изцяло през 2014-а година. Вече седем години отборът играе мачовете си въз основата в Коматево, а градежът се рестартира на стадии, само че към момента е надалеч от крайното довеждане докрай.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР