Aлексис Уърлертон, според приятели, е била велика певица и душа

...
Aлексис Уърлертон, според приятели, е била велика певица и душа
Коментари Харесай

Ужасна болест покоси велика певица и майка на две деца. Последните й думи към всички жени...

Aлексис Уърлертон, съгласно другари, е била велика певица и душа на компанията. Но майката на две деца беше убита от ужасна болест, откакто през 2015 година изпуснала скрининг за рак на маточната шийка - едно от най-честите злокачествени новообразувания при дамите. Това довело до непоправими последствия, написа Life.ru.

``
реклама

Лекарите откриват заболяването на Алексис едвам през 2017 година и й предписват интервенция. След нея британката минава няколко курса на лъчева терапия. Болестта се отдръпва за известно време, след което се връща още веднъж. Докато не излиза наяве, че ракът се е популяризирал на всички места и няма късмет за избавление.

34-годишната певица умряла измежду фамилията си и другари. Преди гибелта си тя помолила други дами да бъдат по-внимателни към здравето си. 



Въпреки че скринингът не диагностицира рак, той оказва помощ да се открият предракови промени в шийката на матката. Те могат да бъдат следени или лекувани, с цел да се предотврати развиването на заболяването.

" Алекс е пропуснал скрининга за рак на маточната шийка през 2015 година и това й е коствало живота ”, съобщи приятелят на Алексис - Рики Уокър.

Превод: „ Петел ”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР