Алексис Санчес игра цял мач срещу Донкастър Роувърс, за да

...
Алексис Санчес игра цял мач срещу Донкастър Роувърс, за да
Коментари Харесай

Венгер се опитва да вкара Алексис Санчес в оптимална форма

Алексис Санчес игра цялостен мач против Донкастър Роувърс, с цел да влезе в оптимална форма, съобщи мениджърът на лондончаните Арсен Венгер. Той беше предизвикан от въпрос дали в действителност чилиецът играе в сходни протоколни мачове за наставление след митингите си през лятото.

"От моя страна проблем няма. Аз просто се пробвам да го вкарам в оптимална форма, а също така купата на лигата и Лига Европа са значими шампионати за мен ", разяснява Венгер.

"Алексис отсъства дълго време заради травма и аз мисля, че към момента не е подготвен изцяло чисто физически ", добави мениджърът на Арсенал.

Арсенал е на 12-о място в шампионата, а в идващия си мач приема десетия в класирането Уест Бромич. Този тим няма точка на "Емирейтс " от 2010-а година насам, само че Венгер чака мощен мач в отбрана за състава на Тони Пюлис.

"Те имат богат опит във Висшата лига, а и техният управител знае по какъв начин да подходи към този мач. Силни са при статични положения и са солидни в отбрана. Срещу тях се вкарва мъчно ", сподели още Арсен Венгер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР