Алексис Санчес е предложил 1000 паунда за секс с 20-годишната

...
Алексис Санчес е предложил 1000 паунда за секс с 20-годишната
Коментари Харесай

Алексис платил 1000 паунда за секс с 20-годишна, правил й стриптийз

Алексис Санчес е предложил 1000 паунда за секс с 20-годишната студентка Паулина Собиерайска. Чилиецът, който е пред трансфер в " Манчестър Юнайтед ", направил това зад тила на формалното си гадже - актрисата Майте Родригес.

Нападателят харесал своята численост в бар. Той изпратил собствен другар, с цел да попита какъв брой пари желае момичето, с цел да бъде с него. Тя на смешка отвърнала, че желае 10 000 паунда и дала своя мобилен телефон. Санчес незабавно почнал да я залива със известия, макар че седял на метър от масата на момичето. Той не спирал да я омайва и да й приказва за секс. В последна сметка Санчес броил 1000 паунда на банкноти от по 20 паунда и дал своя адрес. Тя пристигнала на мястото и била посрещната от разгорещения футболист. Алексис направил стриптийз, преди нещата да се разгорещят. Собиерайска оставила положителни усещания и била поканена още три пъти на посетители. При една от визитите Алексис се скрил от своите комшии.



" Каза ми, че обича русокоски. Бил влюбен в мен. Казваше ми какъв брой съм красива. Мислеше, че тялото ми е необикновено. Държеше се като че ли съм негова брачна половинка. Започнах да го одобрявам ", описа пред " Сън " обилната студентка. По време на срещите Санчес въобще не загатнал за своето публично гадже. Паулина инцидентно разкрила, че той се вижда с друго момиче. " Видях техни фотоси и разбрах, че всичко е подправено. Бях разрушена. Мисля, че е гъз и лайнар ", обяснила 20-годишната красавица.

bgdnes.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР