Алексиев обаче се чувствал комфортно в любовния триъгълник, но вече

...
Алексиев обаче се чувствал комфортно в любовния триъгълник, но вече
Коментари Харесай

Цяла България Спря След Това, Което Разкриха За Обичания Актьор! Скандалът Със Стоян Алексиев Приключи С Драматичното Разкритие, Че Той Е Бил

Алексиев обаче се чувствал удобно в любовния триъгълник, само че към този момент се страхувал, че от два стола ще падне на земята. Напрежението си споделило думата и лекарите се хванали за главите, щом видели индикаторите му. Наложило се даже да му сложат холтер, който в границите на 24 часа да следи сърдечната му активност. Опасенията им били съществени и макар че заплахата отшумяла, здравното наблюдаване над ветерана от Народния спектакъл продължавало.

Носителят на „ Аскеер 2004 “ не за пръв път изпадал в мощно влошено прочувствено положение. На крачка от гибелта 66-годишният Стоян се разминал на едно от турнетата си в Америка. Гастролът му там съвпаднал с атентата над Кулите близнаци на 11 септември 2001 година, които Алексиев същия ден се бил запътил да посети. Благодарение на негова позната, която го задържала изключително, не станал една от стотиците жертви на кървавото събитие. Преди няколко години пък пипнал болестта червен вятър. Тогава екранният доктор Генадиев от „ Откраднат живот “ изпълнявал функционалностите на шеф на Варненския спектакъл.

Случаите на този вид зараза през днешния ден са необичайност, само че могат да имат съдбовни последствия. Когато усетил, че нещо не му е наред, Стоян постъпил в болница и се наложило да остане да лежи там в продължение на много време. Лекували го с извънредно мощни инжекции, а болестта, която предизвиква вреди по лицето и краката на болния, не го пощадила. И през днешния ден актьорът изпитвал безчовечен болки в коленната става и се тъпчел с хапчета, с цел да устоя на темповете на живот на младата си другарка. Въпреки че в края на предходната година Алексиев се пенсионира, шефът на Народния спектакъл Мариус Донкин го остави да играе на половин щат в цели 9 постановки. С приходите от две места той глезел ту любовницата, ту жена си, с която последно вървяха на отмора в Рим.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР