Алексей Петров няма нищо общо с формирането на правителството и

...
Алексей Петров няма нищо общо с формирането на правителството и
Коментари Харесай

Габриел и Денков отричат името Алексей Петров да е било обсъждано за пост

Алексей Петров няма нищо общо с образуването на държавното управление и нищо общо със законодателната и управническата стратегия. Самият Денков не е виждал Алексей Петров, с изключение на на общи срещи в НСТС, където взе участие и Съюзът за стопанска самодейност, и в никакъв случай не е приказвал с него.

" Това е небивалица и сега някой се пробва да я употребява като политически актив. Ако се погледнат представителите с тази политическа тематика, това са същите политици, които се пробват да съборят постоянното държавно управление и други решения ", разяснява министър председателят и дефинира изказванията като " измислена история ".

Името на Алексей Петров не е било и тематика на диалог за идно предопределение където и да е било, както и в ДАНС. След няколко въпроса Денков даже уточни, че едно от имената които са били обсъждани е било това на заместител шефа в ДАНС Петров сега. " Никога по никакъв мотив - нито предходната година, нито тази година е обсъждано присъединяване на Алексей Петров в ДАНС ", акцентира Денков.

И министърът на външните работи Мария Габриел съобщи, че в никакъв случай не се е срещала с някогашната барета Алексей Петров. Ако е имала такава среща, тя е била по време на съвещания на Националния съвет за тристранно съдействие, на която Петров е представлявал организацията си - Съюзът за стопанска самодейност.

Тя увери, че държавното управление е било конструирано пред всички, с ясни цели във връзка с законодателна стратегия и сформиране на самия кабинет. В нито един миг нито името на Алексей Петров, нито като фигурата му е представлявала държавното управление, сподели Габриел и отхвърли да разяснява за какво ГЕРБ не взимат отношение във връзка убийството на някогашната барета.

Според Денков някой се пробва да прикачи Алексей Петров към държавното управление.
 Българска социалистическа партия за убийството на Алексей Петров: Партиите, които мълчат, си измиват ръцете
Българска социалистическа партия за убийството на Алексей Петров: Партиите, които мълчат, си измиват ръцете

България се връща към мутренските времена, уверен е Таско Ерменков
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР