Алексей Петров не е имал пръст във формирането на правителството.

...
Алексей Петров не е имал пръст във формирането на правителството.
Коментари Харесай

Мария Габриел: Алексей Петров няма роля във формирането на правителството

Алексей Петров не е имал пръст във образуването на държавното управление. Друго държавно управление не е съставяно по по-открит и транспарантен метод, Това съобщи вицепремиерът и външен министър Мария Габриел в NOVA.

По думите ѝ вършат се внушения и клевети с убийството на Алексей Петров да има в общественото пространство тематика, която не разрешава да се води спор по значителните тематики за българските жители. Тя посочи, че не е имало предложения към Алексей Петров да оглави ДАНС.

Външният министър уточни, че чака президентът Румен Радев да одобри оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи. Габриел почита президентската институция и България може да завоюва единствено в случай че институциите са обединени. " Повече отвсякога България е част от развой, в който целия свят се случват интензивни неща и би трябвало да бъдем не изоставащи, а част от този развой – за нови технологии, вложения, Еврозона, План за възобновяване и Шенген ", настоя тя.

Мария Габриел разяснява и информациите в медийносто пространство за смъртта на Петър Петров, прочут още като Пепи Еврото като каза, че няма отговор по тематиката. " България чака отговор от Дубай и веднага като го получи, ще го разгласява. За момента страната няма отговор дали Пепи Еврото е умрял в Дубай

Относно шпионския скандал във Англия Габриел изясни, че за задачите на следствието е добре службите да си свършат работата. Според нея не е ясно дали е допустимо да има приключване на спомагателна информация от България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР