Алексей Петров е едно от най-споменаваните имена в медиите през

...
Алексей Петров е едно от най-споменаваните имена в медиите през
Коментари Харесай

Любовницата на Алексей Петров къта близо 100 милиона!

Алексей Петров е едно от най-споменаваните имена в медиите през последните няколко години. Почти нищо обаче не се знае за дамата, която назовават “мозъка на Трактора ” - Ива Павлова. Любовницата на Петров продължава да върти компанията му “Лев инс ” и да умножава благосъстоянието му, единствено че... в собствен интерес.

За дамата, с която Трактора живее години наред на фамилни начала и от която има 14-годишна щерка, кръстена на майка му, са писани доста неща. Разследване на “ШОУ” обаче откри, че част от тях са изцяло измислени, а друга полуистини от чуто-подочуто. Ето какво научи наш кореспондент от чудесно осведомени източници за мистериозната хубавица, била муза освен на Петров, само че и на Фатик, и чието благосъстояние през днешния ден се пресмята на близо 100 милиона.

Ива Павлова има строги привички – всяка заран сред 8 и 8,30 ч. джипът й “Мерцедес” стопира на бул. “Черни връх” пред постройката на “Лев инс”. Тя се вози постоянно откъм гърба като дама, защитавана от двама охранители – един на предната и един на задната седалка. Освен да я охраняват, телохранителите не разрешават никой да я приближи за диалог или да я снима. Ето за какво в общественото пространство тя остава дамата мистерия - съвсем няма нейни фотографии.

Очевидци разкриват пред “ШОУ”, че Ива, която медиите разказват като къдрокоска, в действителност сега е с права алена грива до раменете, а краката й са все по този начин дълги и зашеметяващи за мъжките погледи и мечти. С тях съумява да впечатли двама мачовци с власт и пари. Първо митичния Фатик, чиято държанка е, преди той да се захласне по Невена. Преди да срещне Филип Найденов, Ива е нормално, само че амбициозно момиче от радомирско село, което е пристигнало в София, с цел да живее в работническо гето. С майка й населяват мизерна квартира против цех “Ворошилов” в така наречен Фондови жилища. След като Фатик я натиря, Ива за малко още веднъж се връща измежду простолюдието, само че с още по-голям хъс да преуспее, разкриват нейни близки. И има съображение, защото по никакъв начин не е безмозъчна. За разлика от други хубавелки по време на връзката си с Фатик тя освен населява първокласното му любовно гнездо, само че съумява да приключи с парите му “Международни стопански отношения”. Готви се за старт в огромния бизнес.

След раздялата си с Фатик, до момента в който се озърта от кое място да я стартира, върви на басейна “Спартак” и пружи крайници под слънчевите лъчи и погледа на... Алексей Петров.

“Познаваше целия му живот, всичките му привички!”

описват нейни познати от това време. “Знаеше даже в какъв брой часа всекидневно върви на басейна; че не живее добре с жена си Мариана и че двамата били като непознати в леглото; че някогашната магазинерка от щандовете за платове и обувки в ЦУМ е мека и слабоволева по темперамент и по никакъв метод не може да впечатли брачна половинка си”, прибавят още те. За сметка на Мариана Ива е много впечатляваща. Приема работата си като продавачка на самолетни билети в бюро против Народното събрание единствено като място за запознанства с мъже, които пътуват отвън страната и явно имат пари, с цел да го вършат.

След като се срещат с Алексей Петров, той взема решение да я вземе при себе си като касиер на “Спартак”. Така срещите им в началото наподобяват по “служебна” линия. Ива постепенно и последователно дърпа юздите на силовака и в един миг той е изцяло “обязден”. Скоро Ива се снабдява с ново предимство пред законната на Трактора Мариана –

забременява

Мисълта за правоприемник безусловно разтапя Алексей. Готов е на всичко. Именно в оня интервал той моли сестрата на Роза Георгиева – Донка Митева, да отстъпи за живеене жилището си в Замъка, с цел да не бъде обезпокоена Ива по време на бременността и майчинството си. Митева през днешния ден признава това за неточност. Както и още нещо, което й коства прекомерно скъпо. По молба на Алексей Петров тя се съгласява да придружи Ива до жилището на Фатик, с цел да си приберяла оттова някои движимости. Така става очевидец на унизителна сцена, поради която Павлова я намразва и почва да насъсква Трактора против сестрата на Винената кралица.

След раждането на щерка му Петров към този момент изцяло и сляпо почва да има вяра във всяка дума на Ива. Още повече че тя кръщава бебето на майка му. Мнозина в началото се чудят за какво при такава безрезервност на възприятията той не се развежда с жена си, с цел да се вземе с Ива. Логичната версия е, че и това е контрактувано и добре измислено от двамата любовници. Родствената връзка допуска лишаване на имущество при едно вероятно неоправдателно дело на Алексей Петров. Така че Ива няма нищо срещу в името на парите щерка й да се споделя по презиме и фамилия не Алексеева Петрова, а Ивова Павлова. Този компромис подсигурява майка и щерка, каквото и да се случи с Трактора. Нещо повече - съгласно закона те

умерено да могат да си тръгнат от България с парите му

“Алексей може да изпие една студена вода. Защото и най-хитрият си е малко елементарен. В момента най-радостният човек от ареста му е Ива. Тя си знае за какво, каква й е играта. Тя го изпокара с доста негови правилни хора и до момента в който трупаше пари, му натресе и кахъри, и нови врагове”, злорадстват някогашни другари на Трактора, разкарани от Ива. “Въпросът е за какво никой обаче не пита тази жена от кое място са приходите й в последните 10 години. Никой не пита и за тези 6-7 хектарa държавна земя в Парка на свободата (Борисовата градина - б. а.), които в един миг се оказаха нейни...”, не престават те.

Очевидно мнозина освен са й набирали отплата през годините, само че и смятат, че на Павлова не може да й се има доверие и че тя би продала Петров, въпреки той сляпо да й има вяра.

Преди време публицисти повдигнаха въпроса, че, силово или не, доста от най-големите държавни структури са били застраховани за милиони, и то за години напред в “Лев инс”. А Ива сполучливо върти както огромното, по този начин и дребното кормило на бизнеса. Не разрешава да й вземат назад даже трохите, присвоени от хора като Донка Митева. Ива отива да живее в първокласен дом на ул. “Арарат” под един покрив с Алексей, само че вместо да върне жилището на Донка, го трансформира в... апортна вноска. Нещо повече - с цел да е цялостна гаврата, предлага в бартерна договорка на сина й... крадена кола, а след кървясъл случай със сина и кончината на брачна половинка на Донка Митева не се смилява над нея. Очевидци настояват, че преди няма и 10 дни в България е бил доведен /?!/ синът на сестра й - Винената кралица Роза Георгиева – Андрей. Той дошъл от Израел с еврейско име, т.е. с подправени документи.

Полюбопитствахме с каква цел

За Андрей се знае, че е невменяем психически; че откакто се облажва с крупна сума пари, които вуйна му Донка му дава, спечелвайки делото против съдружника на майка му, бяга в Израел и там става член на религиозна фракция. В България, без да го е еня, изоставя жена и дете, като не им дава и стотинка от тлъстата сума, взета на тепсия. Каква е била задачата на настоящето му “довеждане”, както се показват? В ъндърграунд средите се шушука: задачата най-вероятно е била или да преотстъпи единия от двата противоречиви жилището в Замъка, или клуба на Вътрешна македонска революционна организация, който майка му била дала обещание на Ванче Михайлов и след гибелта й, не без намесата на Ива, той също беше лишен, ведно със Замъка! - споделят подземните ни информатори. Питаме ги:
Откъде идва хъсът на Ива Павлова да лишава всичко, което е попаднало законно или не в ръцете на застрахователната компания на любовника й? “Тя таи ненавист към всички, които елементарно и наготово са имали пари и власт, тъй като цената, която е платила, не е дребна. Има корав темперамент, който подчинява всичко живо, до което се докосне”, ни дават отговор. И несъмнено имат право.

Те напомнят по какъв начин преди освобождението си при първия арест, при прочитането на гаранцията и адреса, на който следва да домува, Алексей Петров гласно направи поправката, че няма да се върне при жена си в жилището им зад кино ”Изток”, а ще бъде под домакински арест при любовницата си – Ива Павлова. По документи инак Петров и до момента се води на адреса на панелното апартаментче, обещано му като старшина в Министерство на вътрешните работи. Като чула, че няма да се връща у дома, брачната половинка

Мариана останала като гръмната

тъй като преди този момент дни наред посещавала Алексей в пандиза, носела му храна, разговаряли и той я уверявал, че ще се върне при нея. Жената била кротка по темперамент, тъй че е цялостна неистина написаното от някои медии, че двете с Ива се били драли за Алексей. “Те въобще не се познаваха!”, настояват хора от “Спартак”. За Ива Мариана въобще не е опасност, прибавят те. Павлова си знае силата и в случай че не желае легализиране на брака си с Алексей, то е тъй като е задоволително хитра.

Тя от дълго време върти и има всичко негово

Държи го в дребното си джобче. Алексей не може да приказва, само че е доста интелигентен. И на фона на тоя разум може да се каже, че тя е по-мозък и от него. Отделно, че като жена му е “изпила” мозъка!”, редят осведомените с характерностите на двойката. Някои даже отиват още по-надалеч: “Няма да се учудим, в случай че Ива даже се радва, че Трактора е в ареста сега. Така напълно си прави каквото си желае и най-вероятно има и проект “Б”, съгласно който се готви за бягство с милионите в чужбина!”, безапелационни са те.

Каква е действителната картина на благосъстоянието на обичаната на Алексей Петров, мъчно може да се пресметна. Според информация в Търговския указател Ива Петкова Павлова към днешна дата взе участие в ръководството на 4 компании, една от които е застрахователна компания „ Лев инс”. Под контрола й са 50 търговски сдружения – охранителни компании, мандри, мебелни цехове, таксиметрови компании, туристически компании, заведения за хранене... По благосъстоятелност на парцели пък, както успешно се изрази един вестник, “конкурира Столична община”. Между тях е и въпросният имот от 6381 кв. метра земя, намиращи се в Парка на свободата! На нейно име е и палатът на ул. “Арарат”. Така даже и да осъдят Трактора, империята му остава в ръцете на червенокосата дама. Както и ориста на самия Алексей.

Еми МАРИЯНСКА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР