Алексей Навални публикува първия си пост след отравянето си в

...
Алексей Навални публикува първия си пост след отравянето си в
Коментари Харесай

Навални: вече не съм само "технически жив"

Алексей Навални разгласява първия си пост след отравянето си при започване на септември в профила си във Facebook:

" Ще ви опиша по какъв начин върви възобновяване ми. Пътят е към този момент явен, въпреки че няма да е къс. Текущите проблеми са безсмислени, като изключим, че телефонът в ръцете ми е ненужен като камък, а да си налея вода е цяла атракция. Да ви обясня. Доскоро не познавах хората и не разбирах по какъв начин приказват. Всяка заран при мен идваше лекарят и кавашe: Алексей, донесох дъска. Хайде да забележим каква дума да напишем. Това ме хвърляше в обезсърчение, тъй като най-общо схващах какво желае лекарят, само че не разбирах от кое място да взема думата.

В коя част на главата пораждат думите? Къде да намеря дума и по какъв начин да направя по този начин, че тя да значи нещо? Беше ми изцяло незнайно. Но защото не можех да изразя и отчаянието си, мълчах. При това ви описвам късен стадий, от който въпреки всичко имам спомен. Сега съм мъж, на който му треперят краката, когато слиза по стълбите, само че най-малко си мисли - о, това са стълби. По тях можеш да се качиш. Но по-добре да потърся асансьор. А преди просто стоях и ги гледах жалко.

Така че още доста проблеми има за решение, само че възхитителните лекари от университетската берлинска клиника " Шарите " взеха решение основния. От " механически жив човек " те ме трансфораха в този, който има всички шансове още веднъж да стане Висша форма на създание от актуалното общество - човек, който умее бързо да преглежда Инстаграм и да знае къде се поставят лайкове без доста мислене "
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР