Алексей Навални, най-известният опозиционен лидер в Русия, страда от неизвестно

...
Алексей Навални, най-известният опозиционен лидер в Русия, страда от неизвестно
Коментари Харесай

Навални е свалил 8 кг. за две седмици, подозират бавно отравяне

Алексей Навални, най-известният опозиционен водач в Русия, страда от незнайно заболяване, което може би е признак на постепенно отравяне, защото е свалил осем кг единствено за две седмици, сподели неговата говорителка Кира Ярмиш, представена от " Ройтерс ".

Не изключваме, че Алексей Навални може да е токсичен и да умира постепенно, с цел да не притегля доста внимание, съобщи Ярмиш в обява в " Туитър ".

Тя добави, че той е държан в килия в пандиза и изпитва остри болки, без да получава здравна помощ.

През 2020 година Навални оцеля след явен опит за отравяне по време на полет в Сибир, след който тестванията откриха нервнопаралитично вещество.

Руските управляващи отхвърлиха да са се пробвали да го убият.

Навални се лекува от това отравяне в Германия, само че през 2021 година непринудено се върна в Русия, където бе задържан още при идването си и наказан на затвор по дело за машинация, което той дефинира като политически стимулирано, напомня " Ройтерс ".

Ярмиш съобщи, че поради мистериозното заболяване на съветския опозиционер е била извикана незабавна помощ през нощта на петък против събота в строго охраняваната наказателна колония " ИК-6 " в Мелехово, на към 250 километра източно от Москва, където е държан той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР