Алексей Навални е преместен от болницата в изправителната колония (ИК-3)

...
Алексей Навални е преместен от болницата в изправителната колония (ИК-3)
Коментари Харесай

Навални е върнат в колонията след болничен престой

Алексей Навални е изместен от болничното заведение в изправителната колония (ИК-3) във Владимир в ИК-2 в Покров, където излежава присъдата си по наказателното дело „ Ив Роше “, предава TACC, като се базира на представител на управляващите.

Уточнява се, че преместването е направено преди началото на правосъдното съвещание, на което ще се преглеждат исковете на Навални против колонията, заяви организация „ Фокус “.

„ Блогърът Навални е изместен в колонията в Покров “, съобщи представител на институцията посредством видеовръзка. Той добави, че Навални ще взе участие в правосъдното съвещание посредством видеовръзка от колонията.

Навални, два пъти условно осъждан, бе разгласен за търсене за голям брой нарушавания на изискванията за изтърпяване на наказването му по делото „ Ив Роше “. Той бе арестуван на 17 януари на летище „ Шереметиево “ в Москва след завръщането си от Германия, където се лекуваше, а на 2 февруари съдът реши да размени условната му присъда с ефикасна.

На 5 април Навални бе изместен в здравното звено на колонията със признаци на остра респираторна зараза, чиито признаци са установени в границите на плануван медицински обзор. Според Федералната работа за осъществяване на наказванията на Руската федерация за региона на Владимир, на 9 април, заради подобряването на здравето му, той е бил трансфериран назад в колонията.

Според министерството проучванията не удостоверяват хипотетичната диагноза туберкулоза или зараза с ковид. Медицинският съвет оцени здравословното му положение като приемливо.

Независимо от това, Федералната пенитенциарна работа за Владимирска област заяви на 19 април, че лекарите са решили да трансферират Навални в стационара на районната болница за наказани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР