Алексей Навални е мъртъв. Това съобщи управата на затвора, в

...
Алексей Навални е мъртъв. Това съобщи управата на затвора, в
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Навални е мъртъв. И Путин го уби

Алексей Навални е мъртъв. Това заяви управата на пандиза, в който бе изместен най-отявленият опозиционер на Путин.

" За мен е ясно – Навални е погубен ", разгласи украинският президент Володимир Зеленски. Убеждението му бе подкрепено от голям брой международни водачи.

По същото време се организираше Мюнхенската конференция по сигурността. Вижте какви тематики бяха разисквани на нея в долния линк.

На проблематична експертиза " увисна " делото за умрелия при арест в Стара Загора. Тя ще би трябвало да даде отговор дали ще се повдигне обвиняване на забърканите униформени.

Защо хиляди дисиденти в Русия не съумяха да създадат това, което направи един Алексей Навални? Вижте отговор на въпроса в коментара на Момчил Инджов.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР