Александра Сърчаджиева споделя тежките емоции след смъртта на съпруга ѝ

...
Александра Сърчаджиева споделя тежките емоции след смъртта на съпруга ѝ
Коментари Харесай

Алекс за Иван Ласкин: Всичко, което погледна в нас, е той!

Александра Сърчаджиева споделя тежките страсти след гибелта на брачна половинка ѝ Иван Ласкин в първо телевизионно изявление пред Нова.

„ Аз ще мина сама през цялата тази болежка и през целия този пъкъл и никой няма по какъв начин да ми помогне. С това ще би трябвало да се оправя сама. “, споделя тя.

Александра признава, че се усеща като дете, изгубило се в гората. „ Казвам си, че това е някакъв призрачен сън, от който желая да се събудя и той да е до мен. “
Актрисата споделя, че ѝ е доста мъчно и като си е вкъщи на всички места вижда Иван Ласкин.

„ Всичко, което погледна в нас е той. Сядам, забивам взор в една точка и нищо не желая да върша. Една паница не желая да помръдна. “

Александра признава, че в този момент не работи както преди. А за щерка си загатва, че доста чете и знае, че всяко дете си избира единствено родителите и ориста, с цел да премине през нещо, само че също по този начин вижда какъв брой са тъжни очите ѝ.

„ Питам се каква съм била в предишния си живот и какво съм предизвикала на хората, че в този момент да би трябвало да мина през цялата тази болежка “, споделя Александра.

Иван Ласкин умря в нощта против Богоявление, на 48 години, откакто дни наред за живота му се бореха медиците във ВМА.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Булфото
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР