Александра Петканова, която след развода върна моминската си фамилия Богданска,

...
Александра Петканова, която след развода върна моминската си фамилия Богданска,
Коментари Харесай

Алекс Богданска се стопи след развода 


Александра Петканова, която след развода върна моминската си фамилия Богданска, не ще и да чуе за нова връзка. Манекенката призна, че се отвращава от мъжете и дори не си показва още веднъж да бъде в интимни връзки с някого. „ В момента изпитвам злоба към другия пол. Искам да съм сама и това ще продължи толкоз дълго, колкото преценява! ”, безапелационна е риалити звездата.

Откакто се помни, хубавицата от Благоевград не е оставала без мъж, само че не щеш ли и това се случило. Даже като ученичка след всяка разлъка незабавно си намирала ново гадже. „ Като дребна постоянно влизах от връзка във връзка – даже с момчета, които не харесвах, тъй като си мислех, че единствено в случай че имам човек до себе си, мога да реализира нещо. Това е доста необичайно и неверно. Трябва да се научим да изпитваме благополучие и задоволство, оповавайки се на себе си, а не на различен ”, разсъждава Богданска. След развода с Даниел Петканов тя почнала да посещава на психолог, който я посъветвал да остане известно време сама, да се успокои и да пренареди целите си.

„ Решението за развода беше на Дани и аз просто трябваше да го приема.

Това се случи в миг, в който си мислех, че съм подготвена за второ дете, даже правех проекти. Този потрес ми повлия зле и на душeвността, и на самочувствието. Имахме диалози тъкмо поради детето да не се случи, макар че индивидът против мен имаше своите аргументи. Аз съм израснала в крепко семейство – имам майка, татко, по-малък брат. Знам, че през годините родителите ми не са показали пламенната обич, каквато е била първоначално, само че са се запазили все пак. По тази причина аз в никакъв случай нямаше да взема решението да се разведем, даже и да съм се чувствала зле. Щях да понасям философски, само че да ме крепи това, че фамилията ми е цяло ”, споделя Александра.

За разлика от нея, Петканов бил неотстъпчив и дори си приказва, че към този момент си е намерил нова жена. Според осведомени настоящата му другарка се занимавала с онлайн търговия и не била известна в общественото пространство. Това обаче идеално устройвало Лудия кореспондент, който по този начин и не съумял да свикне с мисълта, че някогашната му е по-популярна и по-успешна от него. В новата си връзка той имал опцията да изпъкне като мъж и да блесне с качества.

Александра пък се радвала на поддръжката на фамилията и приятелите си. Благодарение на тях съумяла да изплува от дупката, в която попаднала след раздялата. „ Ако не бяха тези хора, възприятие, че оставам сама, щеше да ме съсипе. А те ми демонстрираха, че не съм сама, че имам стойност и без да съм част от семейство ”, споделя манекенката. И добавя, че синът й Габриел приел доста умерено развода. Родителите на детето се постарали да му обяснят, че то няма никаква виновност за това, което се е случило.

Богданска не съжалява, че е родила на 25 години в пика на кариерата си. По време на бременността имала терзания, че няма да може да работи като модел, само че пък не спазвала ограничавания и се наслаждавала на този по този начин прелестен за всяка жена интервал. За неин шанс, единствено година след раждането била в най-хубавата си форма и работните й задължения дори се нараснали.

Прави усещане, че през последните месеци манекенката е толкоз отслабнала, че ребрата й се броят. Дългократа красавица е станала кожа и кости от стрес около развода. Имало дни, в които карала единствено на вода, без да постави хапка в устата си, а нейните близки били мощно разтревожени за здравето й. „ Алекс, от ден на ден приличаш на болен човек! ”, жалят я феновете й в обществената мрежа. По всичко проличава, че известната инфлуенсърка страда от раздялата с Лудия кореспондент. Мълвата, че той я заменил с елементарна продавачка в допълнение я смачкала. Алекс няколко пъти се е показвала в мрежата със зачервени от рев от очи. В същото време някогашните съпруси настояват, че се стараят да запазят положителни връзки в името на сина им Габриел.

Иначе това не е първата разлъка на риалити звездите. Още преди да сключат брак те се изпокараха доста грозно и обществено поради невярност на Богданска с италианския милионер Макс. Впоследствие Петканов призна, че и той е изневерявал неведнъж. След сватбата обаче сякаш и двамата завършили с тези незрели осъществявания. „ В развода ни няма намесени трети лица и повода е допустимо най-тривиалната – разлики в характерите. Не успяхме да ги преодолеем, макар напъните и опитите, които направихме. Все отново, даже и след такова тежко решение, резервираме почитание и положителни усеща един към различен ”, разясниха Алекс и Дани преди два месеца, когато оповестиха разлъката, писа Уикенд.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР