Александра Петканова, която след развода върна моминската си фамилия Богданска,

...
Александра Петканова, която след развода върна моминската си фамилия Богданска,
Коментари Харесай

Алекс Богданска след развода: Мъжете ме отвращават!

Александра Петканова, която след развода върна моминската си фамилия Богданска, не ще и да чуе за нова връзка. Манекенката призна, че се отвращава от мъжете и дори не си показва още веднъж да бъде в интимни връзки с някого. „ В момента изпитвам злоба към другия пол. Искам да съм сама и това ще продължи толкоз дълго, колкото преценява! ”, безапелационна е риалити звездата.
Откакто се помни, хубавицата от Благоевград не е оставала без мъж, само че не щеш ли и това се случило. Даже като ученичка след всяка разлъка незабавно си намирала ново гадже. „ Като дребна постоянно влизах от връзка във връзка - даже с момчета, които не харесвах, тъй като си мислех, че единствено в случай че имам човек до себе си, мога да реализира нещо. Това е доста необичайно и неверно. Трябва да се научим да изпитваме благополучие и задоволство, оповавайки се на себе си, а не на различен ”, разсъждава Богданска. След развода с Даниел Петканов тя почнала да посещава на психолог, който я посъветвал да остане известно време сама, да се успокои и да пренареди целите си.

„ Решението за развода беше на Дани и аз просто трябваше да го приема.



Това се случи в миг, в който си мислех, че съм подготвена за второ дете, даже правех проекти. Този потрес ми повлия зле и на душeвността, и на самочувствието. Имахме диалози тъкмо поради детето да не се случи, макар че индивидът против мен имаше своите аргументи. Аз съм израснала в крепко семейство - имам майка, татко, по-малък брат. Знам, че през годините родителите ми не са показали пламенната обич, каквато е била първоначално, само че са се запазили все пак. По тази причина аз в никакъв случай нямаше да взема решението да се разведем, даже и да съм се чувствала зле. Щях да понасям философски, само че да ме крепи това, че фамилията ми е цяло ”, споделя Александра.

За разлика от нея, Петканов бил неотстъпчив и дори си приказва, че към този момент си е намерил нова жена. Според осведомени настоящата му другарка се занимавала с онлайн търговия и не била известна в общественото пространство. Това обаче идеално устройвало Лудия кореспондент, който по този начин и не съумял да свикне с мисълта, че някогашната му е по-популярна и по-успешна от него. В новата си връзка той имал опцията да изпъкне като мъж и да блесне с качества.

Александра пък се радвала на поддръжката на фамилията и приятелите си. Благодарение на тях съумяла да изплува от дупката, в която попаднала след раздялата. „ Ако не бяха тези хора, възприятие, че оставам сама, щеше да ме съсипе. А те ми демонстрираха, че не съм сама, че имам стойност и без да съм част от семейство ”, споделя манекенката. И добавя, че синът й Габриел приел доста умерено развода. Родителите на детето се постарали да му обяснят, че то няма никаква виновност за това, което се е случило.

Богданска не съжалява, че е родила на 25 години в пика на кариерата си . По време на бременността имала терзания, че няма да може да работи като модел, само че пък не спазвала ограничавания и се наслаждавала на този по този начин прелестен за всяка жена интервал. За неин шанс, единствено година след раждането била в най-хубавата си форма и работните й задължения дори се нараснали.

Прави усещане, че през последните месеци манекенката е толкоз отслабнала, че ребрата й се броят. Дългократа красавица е станала кожа и кости от стрес около развода. Имало дни, в които карала единствено на вода, без да постави хапка в устата си, а нейните близки били мощно разтревожени за здравето й. „ Алекс, от ден на ден приличаш на болен човек! ”, жалят я феновете й в обществената мрежа. По всичко проличава, че известната инфлуенсърка страда от раздялата с Лудия кореспондент. Мълвата, че той я заменил с елементарна продавачка в допълнение я смачкала. Алекс няколко пъти се е показвала в мрежата със зачервени от рев от очи. В същото време някогашните съпруси настояват, че се стараят да запазят положителни връзки в името на сина им Габриел.

Иначе това не е първата разлъка на риалити звездите. Още преди да сключат брак те се изпокараха доста грозно и обществено поради невярност на Богданска с италианския милионер Макс. Впоследствие Петканов призна, че и той е изневерявал неведнъж. След сватбата обаче сякаш и двамата завършили с тези незрели осъществявания. „ В развода ни няма намесени трети лица и повода е допустимо най-тривиалната - разлики в характерите. Не успяхме да ги преодолеем, макар напъните и опитите, които направихме. Все отново, даже и след такова тежко решение, резервираме почитание и положителни усеща един към различен ”, разясниха Алекс и Дани преди два месеца, когато оповестиха разлъката, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР