Александра и Даниел Петканови, които през октомври сключиха брак в

...
Александра и Даниел Петканови, които през октомври сключиха брак в
Коментари Харесай

Петканови заживяха на село ! Планират да си направят поне 3 деца

Александра и Даниел Петканови, които през октомври подписаха брак в Къщата на „ ВИП Брадър ”, към този момент вложиха хонорара си от шоуто, научи HotArena.

Младоженците са закупили къща наоколо до столицата и сега я подреждат. Те решили да се устроят на село и да избяга от шума и замърсяването в огромния град, само че не престават всеки ден да пътуват до София по работа, писа „ Таблоид “.

Сега Лудия кореспондент от предаването на Милен Цветков и красивата манекенка са заети с обзавеждането на новото си жилище и обикалят магазините за мебели и електрически уреди. Тъй като Даниел няма шофьорска брошура, Алекс ръководи фамилния автомобил и всяка заран оставя мъжа си на работа, а вечер го прибира назад на село. 

Ставаме доста рано и се прибираме след 21 часа,  само че това не е проблем за нас. Организирани сме и се оправяме със обстановката. Не съжаляваме, че си купихме къща отвън София, тук е доста по-спокойно ”, споделят Петканови. 

Аверът на Милен Цветков и жена му настояват, че възнамеряват да имат най-малко три деца , само че не и в близката една година. Сега са се посветили на работата си и имат куп планове, които чакат своята реализация. Двамата обмислят да започват блог, където да описват за своето всекидневие и за фамилния си живот.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР